xxx menü

Microchem 4000

-A Microchem 4000 egy olyan 3-as és 4-es típusú védelmet adó korlátozott élettartamú védőruha, amelynek anyaga, rendkívül könnyű súlya ellenére, nagy védelmet biztosít a veszélyes vegyi anyagok széles körével szemben. A ruha kialakításánál alkalmazott egyedülálló megoldások tökéletes védelmet biztosítanak az életet veszélyeztető folyékony kemikáliákkal szemben.
-VÉDELMI SZINTEK: Az öltözet, amelyet 3-as (nyomás alatt ömlő) és 4-es (áztató hatású) CE típusú vizsgálat-nak vetettek alá, alkalmas veszélyes vegyi anyagok el-leni védelemre.

TULAJDONSÁGOK:
-Az egyedülálló ötrétegű anyag a könnyű textil hatást ötvözi a veszélyes folyékony anyagokkal szembeni rendkívüli védelmi képességgel.
-Több, mint 100 anyagra áll rendelekzésre az EN 369 sz. szabvány szerint végzett áttörési vizsgálat.
-Az öltözet kialakítása, így például a boka és a csukló rugalmassága, a “ tengerészujj” és a kettős, cipzáras takarás alkalmazása egy olyan védőruhát eredményez, amely egyszerre biztosít viselhetőséget és kiváló védelmet.

FORMA:
-A védőruha készítésénél alkalmazott hegesztési technológia optimális szabásminta kialakítását tette lehetővé, tervezése pedig maximális hordhatóságot, tartósságot és komfortot biztosít. A kapucni az X-varrásnak köszönhetően jól követi a fej formáját.
-A kettős (visszahajtott) kézelő, vegyszerálló kesztyű alkalmazásával, biztonságos tömítést tesz lehetővé a csuklónál. A belső mandzsetta gumíro-zott csuklóban végződik.
-A rugalmas csukló és boka hatékony zárást biztosít..
-A ruha elejének jellegzetessége a dup-la, cipzárral záródó cipzárhajtóka. A védőruha belső cipzárja lezárja a ruhát, míg a külső cipzár biztosítja, hogy a cipzártakaró hajtóka pontosan a helyére kerülön, és jól tömítsen. Ez a megoldás min-denkor könnyen és gyorsan teszi lehető-vé a biztonságos tömítést, és kiküszöböli a tradicionálisan az erre a célra használt, két oldalon tapadó csíknak azt a hátrányát, hogy azoknál az illesztés és a tömítés nagyban függ a felhasználó ügyességétől és gondosságától.

Az alapanyag jellemzői:
Hajtogatás- ISO 7854 : > 1 000 000
Szakítás (repesztés)- ISO 2960 : 379,2 kpA
Nyúlás-ISO 2960: 17,5 mm
Tépési próba- ISO 9073, MD : 142,4 N
CD : 105,4 N
Átszúrás- prEN368 : 16 N

Vegyi védelem az EN 369 szerint
Áttörési idő:
Kénsav, 95 %-os >480 perc
Sósav >480 perc
Metil-alkohol >480 perc
Dimetil-formamid >480 perc
Aceton >480 perc
Benzol >480 perc

Microchem 4000

vissza

Minden jog fenntartva. © 2016. Samina Safety Kft.